The First Toboso Yana Fansite: Kuroshitsuji & Rust Blaster! Engedd, hogy magával ragadjon...
  Üdvözzelek a jelenleg müködő egyetlen Toboso Yana mangakával foglalkozó oldalon! Leginkább világhírű mangájáról, a Kuroshitsujiról ismerheted, de ezen kivűl más alkotásai is vannak, mint például a Rustblaster vagy a Glamorous Lip. Itt megismerheted Őt, is mindent, amit róla tudni lehet! Jó szorakozást! joolz

   
 

Reklám és Vendégkönyv

   
 

Chatango: Ne itt hírdess és ne beszélj csúnyán!

 
 

 

 

NEWS about that Crazy woman!

Új galéria design!

tags: friss, képek.

Ma új designt raktam az oldal tumblr lapjára, ami ezentúl a galéria lesz! A dizi alapját/template-ét Daiana G. készítette én csak átalakítottam, bár még így sem tetszik teljesen. Egyenlőre ez marad, remélem nektek tetszik!

Illetve felraktam 5db képet is, amiket a Glamorous Lip mangából vettem ki. Ezek elérhetőek a Glamorous Lip menüben a Hivatalos illusztrációk menüpont alatt!

2011.07.06. 22:06, joolz

Yana-sama munkái

tags: friss

Megírtam a Toboso Yana menübe a Munkái modult, ahol megtalálhatjátok Yana ismert projektjeit, illetve extrának 2 új yaoi oneshotját is letölthetitek, sajnos csak eredeti japán nyelven. Ezek a No struggle no life és a Rolling cinema show. Gondolkozom rajta, hogy lehet hogy lefordítom, mert az nekem is jó gyakorlás lenne, de majd még meglátom lesz-e kedvem. Addig is jó nézegetést.

Sweet Spicy Shampoo


Fandom: Prince of Tennis
Mangaka: Yanao Rock
Párosítás: FujixRyoma
Nyelv: spanyol
Megjegyzés: Bár ez a doujinshi nem Kuroshitsujis mégis ide tartozik, mert Yana-sama rajzolta. Jó olvasást!
Letöltés: kattints

A másik, hogy hoztam egy doujinshi letöltést, ami úgyan nem Kuroshitsuji és sajnos spanyol nyelvű, (csak így van fenn a neten O.o) viszont Yana-sama rajzolt a Prince of Tennis-ből. Ezt az Extráknál találjátok, illetve itt a főoldalon rögtön le is tölthetitek, ha akarjátok. Jó töltögetést! (k)

2011.07.01. 20:02, joolz

Modul frissek és egy kis fordítás

tags: friss

Rendezgettem egy-két dolgot még az oldalon, raktam még föl modul címeket, amit majd később fel is fogok tölteni, illetve a régebbi menükből is raktam fel 7 darabot, amit megtaláltok a Kuroshitsuji és Rustblaster menükben. Illetve elővettem a Kuroshitsuji mangáimat és fordítgattam belőle Yana kommentárokat. Ezt a Kuroshitsuji/Idézetek menüben találjátok. Most fent van az első 3.kötetből, később ha megveszem a többit, akkor az is fent lesz. Mára ennyi! bye

2011.06.29. 19:05, joolz

Új kezdet

tags: oldal hír, friss.

Bár nem írtam ki, az oldal hiatuson volt az iskola miatt. Nagyon sajnáltam, mert így az oldal 2. és Yana-sama 27. születésnapját is elmulasztottam. De most itt a nyár, újra itt vagyok, és végre itt van a már körül-belül egy éve emlegetett nagy átalakulás. Leszedtem mindent, ami a Kuroshitsuji animével kapcsolatos, őszintén szolva sosem voltam oda érte és sok az nekem. Így a téma újra Yana-sama és a mangái. Ráadásul sokkal átláthatóbb lett az oldal rendszere így, sok extrával készülök, amire eddig nem tudtam elég figyelmet fordítani. Amit eddig csináltam, az egy új design, amin Lizzy van, aki ugyan a Kuroshitsuji egyik legutáltabb szereplője, de nekem az egyik kedvencem és ezeket a mostani fejezeteket különösen imádtam vele kapcsolatban. A dizi nem lett egy nagy durranás, de még mindig jobb, mint az előző 6 verzió. Kicsit (nagyon) kijöttem a gyakorlatból, főleg css írás tekintetében Aztán a híreket továbbra is ide írom majd, a tumblr lap csak galériája lesz az oldalnak. Hoztam frissnek Yana-sama újra írt életrajzát, illetve a Glamorous Lip történetét is kiegészítettem, mert kicsit hiányos volt. Egyenlőre ez minden, de láthatjátok, hogy még sok mással készülök, ha körbe néztek az oldalon! Jó szorakozást!

2011.06.28. 23:57, joolz

Átalakítás!

Design: 100%
CCS: 99%
Tervezés: 100%
Toboso Yana menü: 70%
Kuroshitsuji menü: 50%
Rustblaster menü: 33%
Glamorous Lip menü: 33%
Extra menü: 66%
Modul takarítás: 50%
Galéria feltöltése: 5%
 

A bejegyzést joolz követte el 2011.06.23-án oldal témába

Új tartalmak tumblra költöztek

MEGNYÍLT A YANASOURCE TUMBLR ALOLDALA! KATT A KÉPRE!

Mostantól minden friss tartalmat az aloldalon találtok meg, itt csak a régiek maradnak fent, amiket majd időnként megújítok picit, de most inkább csak a friss hírekre van időm! (k)

A bejegyzést joolz követte el 2010.11.16-án oldal témába

A jővő zenéje

Köszöntök minden idetévedőt az első és egyetlen Toboso Yana fansite-on, ami a mai naptól(10.11.14.) hatalmas változásokon megy keresztül. A tartalmat hamarosan leegyszerűsítem és megújítom, több modul átalakításra kerül majd, illetve egy óriási és egyedi újítás van készülőbe, úgyanis az oldal egy része a tumblr.com nevű közösségi oldalon fog tovább müködni. Aki esetleg nem ismerné az oldalt, annak elmondom, hogy a tumblr amolyan villámblog, így sokkal több infót tudok majd közölni veletek, sokkal kevesebb időbefektetéssel. Ilyen megoldást gportálon még nem találtam és nem is tervezem, hogy népszerűsítem majd, így lehetőleg az ötletet ne másolja le senki, persze ilyet nem mondhatok, de azért ezt magam miatt ki kellett írnom. Végülis minden csak jó érzés kérdése. xD Amíg a tumblr oldalt meg nem nyítom addig nem lesz friss, de ez pár napon belül várható. Remélem sokaknak fog tetszeni a dolog, és esetlegesen a tumblr-ot is megszeretitek majd többen. (k)

A bejegyzést joolz követte el 2010.11.14-én oldal témában

2011.06.28. 14:38, joolz
 
 Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG