The First Toboso Yana Fansite: Kuroshitsuji & Rust Blaster! Engedd, hogy magával ragadjon...
  Üdvözzelek a jelenleg müködő egyetlen Toboso Yana mangakával foglalkozó oldalon! Leginkább világhírű mangájáról, a Kuroshitsujiról ismerheted, de ezen kivűl más alkotásai is vannak, mint például a Rustblaster vagy a Glamorous Lip. Itt megismerheted Őt, is mindent, amit róla tudni lehet! Jó szorakozást! joolz

   
 

Reklám és Vendégkönyv

   
 

Chatango: Ne itt hírdess és ne beszélj csúnyán!

 
 

 

 

Making of: Rust Blaster

Yana-sama a Rust Blaster manga legvégére írt egy levelet, amiben bemutatkozik; megköszöni, hogy elolvastad a mangát és mesél kicsit a manga keletkezéséről és munkálatairól. Itt elolvashatod az egész levelet, mert lefordítottam!

Hello, örülök, hogy találkoztunk. A nevem Toboso Yana. Még új mangkának számítok. Köszönöm szépen, hogy megvetted első munkámat a "Rust Blaster"-t!

Ha jól belegondolok, sok minden történt. Először a cím volt eldöntve, aztán sok problémával néztem szembe a manga készítésének folyamán. A szerkesztőm, Mr. K azt ajánlotta, "Mi lenne, ha "A hold, tej (mindent átgondolva) és vámpírok" lenne a címe? Erre azt válaszoltam, hogy "Komolyan ki fogjuk adni ezt?".

Mr. K tökéletes ízlésével (ez egy dícséret) a hátam mögött rengeteg címet kitaláltam, de egyik sem volt elég jó, míg végül eszembe jutott a "Rust Blaster". Azért örülök, hogy nem "A hold, tej és vámpírok" lett a címe. Ezek után pedig jómagam és Mr. K igyekezetével a manga be lett fejezve.

Mindent beleírtam, amit akartam ebbe a 6 fejezetbe és be is fejeztem a 6.résszel. Eléggé elfáradtam, én már csak ilyen gyenge vagyok! Bárhol is légy, addig semmit nem kezdhetsz el, amíg nem hiszel a saját erődben! Emellett, addig nem juthatsz előre, amíg nem hiszel mások erejében.

Az hogy egy új mangaka, mint én, létrehozhatta ezt a remek mangát, az köszönhető a szekesztőmnek, az édesanyámnak, Ashi-channak és mindenkinek, aki elolvasta. Nagyon szépen köszönöm!

"Szálljanak el a rozsdás gondolataitok, jó lenne ha megpróbálnátok, nem igaz?" /Ez gondolom valami közmondás./ Kívánom minden olvasomnak, hogy így gondolja, még ha csak egy kicsit is. Remélem hamarosan újra találkozunk.

Toboso Yana 2006

 
 Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony