The First Toboso Yana Fansite: Kuroshitsuji & Rust Blaster! Engedd, hogy magával ragadjon...
  Üdvözzelek a jelenleg müködő egyetlen Toboso Yana mangakával foglalkozó oldalon! Leginkább világhírű mangájáról, a Kuroshitsujiról ismerheted, de ezen kivűl más alkotásai is vannak, mint például a Rustblaster vagy a Glamorous Lip. Itt megismerheted Őt, is mindent, amit róla tudni lehet! Jó szorakozást! joolz

   
 

Reklám és Vendégkönyv

   
 

Chatango: Ne itt hírdess és ne beszélj csúnyán!

 
 

 

 

Making of: Rust Blaster

Yana-sama a Rust Blaster manga legvégére írt egy levelet, amiben bemutatkozik; megköszöni, hogy elolvastad a mangát és mesél kicsit a manga keletkezéséről és munkálatairól. Itt elolvashatod az egész levelet, mert lefordítottam!

Hello, örülök, hogy találkoztunk. A nevem Toboso Yana. Még új mangkának számítok. Köszönöm szépen, hogy megvetted első munkámat a "Rust Blaster"-t!

Ha jól belegondolok, sok minden történt. Először a cím volt eldöntve, aztán sok problémával néztem szembe a manga készítésének folyamán. A szerkesztőm, Mr. K azt ajánlotta, "Mi lenne, ha "A hold, tej (mindent átgondolva) és vámpírok" lenne a címe? Erre azt válaszoltam, hogy "Komolyan ki fogjuk adni ezt?".

Mr. K tökéletes ízlésével (ez egy dícséret) a hátam mögött rengeteg címet kitaláltam, de egyik sem volt elég jó, míg végül eszembe jutott a "Rust Blaster". Azért örülök, hogy nem "A hold, tej és vámpírok" lett a címe. Ezek után pedig jómagam és Mr. K igyekezetével a manga be lett fejezve.

Mindent beleírtam, amit akartam ebbe a 6 fejezetbe és be is fejeztem a 6.résszel. Eléggé elfáradtam, én már csak ilyen gyenge vagyok! Bárhol is légy, addig semmit nem kezdhetsz el, amíg nem hiszel a saját erődben! Emellett, addig nem juthatsz előre, amíg nem hiszel mások erejében.

Az hogy egy új mangaka, mint én, létrehozhatta ezt a remek mangát, az köszönhető a szekesztőmnek, az édesanyámnak, Ashi-channak és mindenkinek, aki elolvasta. Nagyon szépen köszönöm!

"Szálljanak el a rozsdás gondolataitok, jó lenne ha megpróbálnátok, nem igaz?" /Ez gondolom valami közmondás./ Kívánom minden olvasomnak, hogy így gondolja, még ha csak egy kicsit is. Remélem hamarosan újra találkozunk.

Toboso Yana 2006

 
 Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG